HVD > Over Hans

Over Hans

Welkom op de website van mijn bedrijf “HVD – Partner in Projects”.  HVD zijn de initialen van mijn naam. Dat staat voor Hans van Daelen, trotse eigenaar van dit bedrijf. Zoon uit een groot gezin, getrouwd en zelf vader van 2 kinderen. Iemand die door opleiding, hard werken en ervaring weet waar hij het over heeft.

Het woord Partner vind ik het belangrijkste woord in mijn bedrijfsnaam. Zo sta ik ook in elk van mijn projecten. Ik vervul een spilfunctie waarin ik schakel met alle betrokkenen, zowel intern als extern. Dat begint met de stakeholders en alle projectteamleden. Maar dat geldt zeker ook voor externe partijen. Dat coördineren en samenwerken is mijn kracht, het zorgt voor draagvlak, eenheid en een duidelijke visie voor alle betrokkenen. Alle neuzen dezelfde kant op.

Vanuit mijn expertise leg ik een vergrootglas op het project en breng daarbij alle elementen zorgvuldig in kaart. Dat doe ik samen met alle belanghebbenden binnen de organisatie, zij kennen elk hun deel van het proces het beste en weten als geen ander waar de knelpunten zitten. Door het aan elkaar verbinden van al deze knelpunten ontstaat er overzicht in de verbeterpunten. Vervolgens lever ik ook expertise over alle ERP & Supply Chain processen en verzamel ik oplossingen en mogelijkheden. Daarbij zorg ik ervoor dat deze veranderingen succesvol worden doorgevoerd. Alle dienstverlening verzorg ik volgens de aanpak en certificering van Lean Six Sigma – Greenbelt.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het doorvoeren van verbeteringen en veranderingen in bedrijfsprocessen, logistieke processen en IT-systemen bij meer dan 150 bedrijven (Post.nl Pakketservice, Primagaz Benelux, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Ricoh Europe, Zorgverzekeraar Eno, Blokker en Sandd).

Als persoon, focus ik me tijdens mijn werkzaamheden op teamspirit en samenwerking. Ik ben een echte kartrekker en zorg vanuit een proactieve, open en eerlijke houding, dat de geformuleerde doelstellingen worden bereikt. Ik krijg elke keer weer een enorme kick van het gezamenlijk bereiken van het doel. Zeker wanneer dit binnen budget en op tijd is gelukt en ik weer een tevreden klant mag toevoegen aan mijn CV.